Ekte endring, ikke bare runking.  

(No shade på runking, vi er tilhengere. Vi underviser faktisk en orgasme-utfordring for deg som er klar for det.) Men! 

Studio Jackson er stedet der drømmer blir til virkelighet. Det er aldri som i Disney-filmene. Det er dritskummelt. 


La os ta en prat!


Hva får du hvis du slår sammen onlinekurs, coaching og konsulentbyrå?


Vi har laget onlinekurs av alt det som koster flesk når du går til byrå.
(Workshoper! Forprosjekter! Kompetanseheving! Kartlegging og innsiktsarbeide!)
Det gjør du selv mens du tar oppvasken eller trener. Du trenger ikke bo i samme by som oss for å kjøpe fra oss, vi trenger ikke finne en møtetid som passer og vi har alltid ledig kapasitet, fordi du begynner med å ta et onlinekurs, ikke med å sette av tre dager til en oppstartsworkshop som vi kreve at hele teamet ditt legger all annen drift på vent, og der alle konsulentene i møtet sender faktura for 1500kr timen, pause inkludert. Det betyr at du kan skru opp farten til 1,5 på videoene og gjøre oppgavene etter at ungene har lagt seg. 

Men når du leverer inn oppgavene fra kurset, får du FAKTISK faglig tilbakemelding og har mulighet til å kjøpe hjelp til å fullføre de oppgavene DU og teamet ditt sitter fast på. De får du på fastpris, så du aldri får en overraskende faktura, og kan planlegge nøyaktig når du investerer i hjelp fra oss. 
Samtidig kan du komme på coachinger der du får jobbet med de underliggende grunnene til at du utsetter å gjøre jobben. 
Fordi du er en skikkelig smart og kapabel person, og grunnen til at du ikke får gjort noe, er ikke at du ikke har SKJØNT hva du må gjøre.
Det er at du har en fortelling om at noen vil bli sure hvis du skrur opp prisen.
Resultatet er det beste fra alle verdener:
Du får hjelp med alt du trenger, uten at du må betale for at noen andre skal sette seg inn i virksomheten din før de kan hjelpe deg. 

Ida Jackson, CEO

Studio Jacksons grunnlegger er også forfatter, gründer, investor, heks, influencer og styremedlem. I Studio Jackson har hun samlet sine lidenskaper og beste evner: skriv bok og bygg bedrift! Med over 30 bøker publisert for barn og voksne og 16 selskaper grunnlagt, vet hun hva hun snakker om. 

Hun er en kjerringa mot strømmen-gründer, rå, ærlig og brutal. Med stort engasjement og evne til inspirasjon må du komme nær på eget ansvar, plutselig blir du inspirert til å gjøre store endringer. 

Elise Otterlei, COO

Praktiske løsninger på komplekse utfordringer. Elise er en strategisk tenker som er i stand til å se helheten og implementere planer som faktisk oppnår organisatoriske mål. Hun er en sterk kommunikator, og tror på ekte at klare retningslinjer er forutsetningen for å skape både trivsel og vekst.

Linda Fisher-Høyrem, Fagansvarlig

Hva får du hvis du krysser psykologi, filosofi, teologi og  økonomi med coaching OG  akademisk forskning? Og legger på konkret livserfaring med star quality?

Fagansvarlig og hoved-coach i kursene våre, er alt vi skulle ønske at vi var: Doktorgradsutdannet, med en dyp forståelse av hvordan folk lærer og forandrer seg. Linda jobber med å finne ut hvordan alle som tar et Studio Jackson-kurs eller program kan få enda bedre resultater.

Hvis du har blitt coachet av henne, vet du hvor avsindig god hun her.

 

Hannah F. Johansen, Produkteier

Hannah har bred erfaring innen ledelse, HMS og prosjektledelse, fra restaurantbransjen, kunstformidling og salg. Hun har en bachelor i kinesisk fra UiO, og fullfører en master i Kulturell Ledelse ved University of Melbourne. Som Produkteier for Heksesirkel holder hun orden på alle tannhjul, eposter og branding, og at leveransen er på stell.

Elise W. Hildrum, Kundeservice

Folkemusiker OG regnskapsfører?

Ja takk, begge deler. Forsvunne bilag? Forsvunne lenker? Kundeservice? Det viktigste i alle selskaper er helt usynlig, og Elise H jobber der du ikke ser henne, men vi trenger henne mest.

PS: Hvis du vil høre henne spille kan du stikke på Dubliners en tirsdag eller sjekke ut http://fruskagerrak.com/


Ingeborg Kjørvik, Lederstøtte og Innholdsprodusent

Ja, hun er fysioterapaut, yogainstruktør og modell. Men hun er også sosiale medier-startup-geni som startet sin første nettbutikk på videregående. Hva skjer hvis du blander like deler hippie med Paris Fashion Week? Du får Ingeborg, min assistent, produsent og programleder.

Hun jobber dedikert for at alt jeg lager skal bli bedre - uten at vi somler eller blir perfeksjonistiske.


Merita Fjetland, Innholdsprodusent

Merita Fjetland er vår SoMe ekspert og innholdsprodusent, og tygger algoritmer til frokost. Hun kommer fra aktivistkollektivet Reduser Husleia (@min_drittleilighet på instagram) og var med å starte TikTok kontoen @Cheapfoods. 

Merita fullfører også master i sosiologi på Universitetet i Oslo, med tverrfaglig bakgrunn i natur og miljø- og kjønnsstudier. Hun har stor interesse for diskursanalyse, høyst relevant for all innholdsproduksjon! 

Hun kan bygge publikum i søvne og er på alle måter en grepa dame! Du kan bare glede deg!

Studio Jackson

Studio Jackson er grunnlagt av forfatter og teknologiekspert Ida Jackson, som har over femten års erfaring med å jobbe som konsulent og som innkjøper av konsulenttjenester. Etter å ha betalt 450 000kr for en PDF hun ikke fikk brukt til noe, bestemte Jackson seg for at det måtte finnes en bedre måte. Etter å ha utviklet og solgt flere suksessrike onlinekurs, som Heksesirkel og Pepperkakehuset, utviklet hun Studio Jackson.

Lever du av å selge timer, og vil Jacksonifisere prosessen din? Trenger du å frigjøre tid til å gjøre de viktigste oppgavene dine som daglig leder?

Ta kontakt!​

Er du et konsulentbyrå som vil Jacksonifisere prosessen din?

Hvis du har lett etter mellomtingen mellom å gjøre alt selv og å betale en million kr for en merkevarehåndbok ingen i bedriften din kommer til å sjekke, er du kommet til riktig sted.
Ida Jackson • CEO Studio Jackson