Er det ikke på tide å slutte i jobben og gjøre som du vil?

Uten å være redd for hvor pengene skal komme fra.

Ja! Hvis meg hvordan!

Ja, det er på tide å dumpe dagjobben din.


Du får ingen forståelse når ungen har ørebetennelse og munn og klovsyke på toppen av vannkopp-infeksjonen, og HR blander det å drikke kaffe på et synlig sted i lokalet med å “være effektiv på jobb”.

Du drømmer om å kunne jobbe fra senga mens vannkopp-barnet ser på Masha og bjørnen, velge hvilke kunder du vil ha, og ikke tvangssosialisere med en gørrkjedelig kollega noensinne igjen. 

Det er bare at du ikke aner hva du skal selge, hvordan du skal selge det, og du må løpe på do så fort noen sier “momsregistrering”. Så hvordan i hule heiteste skal du overleve? 

Kort sagt: Du vil gjerne jobbe for deg selv, du bare aner ikke hvordan man tjener penger. 

Slapp av, hjelpen er nær!

Vi har laget Inkubator: Skap et produkt som selger! akkurat for deg.

​Seks uker fra nå, kan du ha omsatt for dine første 50 000 til 150 000 kr. 

NB! Dette er avhengig av at du gjør jobben! Dette er ikke en bli-rik-i-en-fei-scam!
Men det tar ikke lang tid å finne en god idé, teste den ut, og stifte selskapet ditt. 

Inkubator tar deg gjennom alle stegene i en bedrifts første år:

  • Brukerundersøkelser som faktisk gir svar.
  • Konkurrentanalyser som ikke får deg til å føle deg dårlig, men gjør deg mer oppfinnsom
  • Enkle, lettvinte og betalte test-produkter, der du får avklart om dette er trygt nok til å satse på
  • Hvordan gå fra “Hjelp, jeg sendte en faktura på 50 000!” til “Aksjeselskap opprettet, momsregistrering i boks”
  • Hvordan bruke sosiale medier, e-post og rimelig, moderne programvare til å bygge en heldigital arbeidsplass for deg selv
Kort sagt: Hele veien fra “Oi, vil noen kjøpe dette?!” til “Takk for alt, her er oppsigelsen!”

Men du får ikke bare gode oppskrifter på hva du “burde” gjøre:

Du får en heidundrandes heiagjeng som holder deg i hånda gjennom prosessen, et radikalt og artig bakrom der du kan få både nye venner og nye kunder - OG du får henge med folk som er foran deg i løypa og allerede har bedriften du drømmer om. 
Dønn ærlig:

Å starte en bedrift som ikke finnes fra før, er den heftigste formen for selvutvikling du kan drive med. 
Å teste produkter i et marked, krever mot.

Vi tror ikke på å være tøffe alene.
Vi tror på å lage rom der det er plass til alle følelsene dine, der vi samtidig er selvlysende ambisiøse sammen. 


Inkubator er et 12 mnds løpende medlemskap. Bli med i dag, kom i gang i dag!

Du får en kombinasjon av nettkurs og nettsamfunn, med ukentlig motivasjonsforedrag med gründer Ida Jackson, samt jevnlige nettmøter med Studio Jacksons håndplukkede folk, der du får tilbakemelding på MVP-en din og kan idémyldre videre på erfaringene du gjør deg.

Du får også tilgang på alle kursene og nettmøtene i Springbrett, der du lærer alt om sosiale medier og e-postmarkedsføring.

Som medlem i Inkubator får du også tilgang på oppskrifter og sjekklister for alt fra hvordan gjennomføre din første kundeundersøkelse til hvordan stifte AS.

Grunnen til at det er 12 måneders binding, er at du (mest sannsynlig) kommer til å trenge mer enn én MVP for å finne product market fit. 

Målet vårt er at du skal finne produktet (eller tjenesten!) som selger så godt at du kan utvikle det til en stabil omsetning på 500 000 selskapets første leveår. 

(Hvis du omsetter for mer enn 500 000 kr på selskapet ditt allerede, anbefaler vi at du søker opptak i Akselerator eller Mastermind.) 

Som medlem i Inkubator blir du invitert på sommerfest og julefest med gjengen fra Akselerator og Mastermind!

Jepp, du trenger ikke gå glipp av julebordet selv om du slutter å ha en “vanlig” jobb!

Dette er noe for meg!

Anbefalinger
Hør hva noen av deltakerne våre mener

INKUBATOR koster 1999 kr mnd + mva

Siden vi regner med at du kommer til å bli MVA-registrert i løpet av medlemsperioden, kommer du til å få igjen momsen etter hvert! Dette er også en investering i selskapet ditt som du skal trekke av på skatten i sin helhet. Hvordan? Det lærer vi deg når du blir medlem!

Det er 12 måneders bindingstid på medlemskapet. 

Ofte stilte spørsmål:

Vi har kunder fra alle typer bransjer i programmene våre. Vi jobber med å hjelpe alle typer virksomheter å lage seg digitale markedsføringskanaler, som sosiale medier og e-post. De teknikkene fungerer uansett hva slags produkt du selger.

En bedrift er en serie med forpliktelser. Dette er en av dem.

Alle møtene er på dagtid og hverdag. Alle møtene tas opp. Det er mulig å sende inn spørsmål på forhånd, og se svaret i opptaket. Tidspunktene kan endres, siden vi er flere lærere som underviser i Inkubator. Du kan sende en mail til kundeservice@studiojackson.no hvis du vil se denne månedens kalender.

Nei, men du får inspirasjonsforedrag med henne. Ida er også blant lærerne som underviser i tilbakemeldingscallene, men vi er en stor gjeng som underviser inne i Inkubator.

Nei, vi regner deg som en bedriftskunde når du kjøper et program som handler om å starte en bedrift. Bedrifter har ikke angrerett. Hvis planen din er å trekke av kursavgiften på skatten, kan du ikke angre kjøpet. Dette er forskjellen på å selge til bedriftsmarkedet versus privatmarkedet, som vi også lærer deg om inne i Inkubator! Bli med!

Da var det veldig mye lurere å melde deg på Inkubator og investere 24 000 kr + mva + tiden din på å skjønne at det var feil idé, sammenlignet med å slutte i jobben og tape MYE MER enn en månedslønn på å avklare det. Å finne ut av at idéen ikke var liv laga er også en seier!

Nei, alle oppgavene i Inkubator er basert på at du skal kunne gjøre dette ved siden av vanlig jobb, deltidsjobb eller annen frilansvirksomhet.

Dønn ærlig, vi kan ikke gi deg råd om NAV. Du må snakke med din egen jurist og saksbehandler.

Kommer dere til å lære meg å søke støtte til bedriften min - eller få investor?

Nei, vi kommer til å lære deg å tjene penger for egen maskin. Du lærer om investor-relasjoner i Mastermind. Vi anbefaler ingen å basere virksomheten sin på støtte. Salg er mer bærekraftig i det lange løp.

Er du klar for å hoppe i det?

Det finnes to varianter av fremtiden etter at du leste denne teksten. 

Det er den fremtiden der du finner noen tusenlapper i budsjettet og noen timer i uka i kalenderen, og lager noe som ikke fantes fra før. Der du får nye venner, nye kunder, mer penger og mer selvtillit, nye skrubbsår og nye sjokk, der du og jeg kommer til å skåle for sjappa di i et glass kombucha mens vi møtes på julebordet og jeg spør deg om vi kan bruke deg som eksempel på nettsiden vår. 

Og så er det den fremtiden der du frenetisk scroller gjennom denne nettsiden femten ganger, og sier “Nei, føkkit. Det går ikke. Og det er uansvarlig å bruke penger på noe jeg ikke vet om vil bli noe av, og jeg er ikke flink nok, det blir sikkert flaut, jeg spiser en pakke kjeks i stedet, dette var ubehagelig”. I den fremtiden? Vel, der møtes vi om et år og så er du på nøyaktig samme sted. Det fine er at vi mest sannsynlig kommer til å ha Inkubator åpen da også. Du kommer til å være like velkommen da også. Den eneste forskjellen er at du kommer til å være enda et år eldre, og du kommer til å komme på den første coachingcallen og si: “Hvordan skal jeg håndtere hvor sur jeg er på meg selv på grunn av all tiden jeg har kastet bort?!”

Den eneste måten å unngå den fremtiden på? 
Hopp nå, ikke til neste år. 

Sees på innsiden.

Bli med!

Åkei, har du lest helt hit? 

Du kan sende spørsmålet ditt til kundeservice@studiojackson.no - eller sende oss en direktemelding på Instagram med kodeord “hopp”. 

Da vet vi at du lurer på om du skal hoppe i det, og kan hjelpe deg videre.