MacBook Pro near white open book

Skriv boken du alltid har drømt om!

Bli ekspert på din egen kreative prosess!

Over 600 mennesker har tatt Heksesirkel til nå. Lær bestselgende forfatter Ida Jacksons metode for kreativ frigjøring og litterær gjennomføring.

Neste Heksesirkel er under planlegging. Meld deg på nyhetsbrevet, så får du beskjed når vi åpner for påmelding!

Ja, jeg vil ha beskjed!​​

Har du alltid drømt om å skrive en bok, men sliter med å finne tiden, nå som du har lederansvar og tre barn?

Har du en sterk skrivekløe, et brennende budskap og en følelse av at offentligheten mangler din stemme og dine perspektiver?

Heksesirkel er stedet der skrivesperrene smelter.

Med en unik kombinasjon av nevrovitenskap, litteraturteori og alternative teknikker har Ida Jackson laget et program som får doktorgradsstipendiater til å få gjennomføringsstipend, journalister til å fullføre en roman og romanforfattere til å våge skrive kronikk.

Heksesirkel er et heldigitalt program som gir deg mulighet til å ta kurset selv om hverken jobb eller hjemmeliv tillater at du reiser bort eller tar fri.

Formålet med Heksesirkel er at du setter deg et skrivemål og fullfører et ruskete førsteutkast og et andreutkast klart for andres (mer) kritiske blikk. Ja, det betyr at du kan melde deg på i høst og ha et manus som er klart for forlaget i mars. 


Solen
Fase 1

Du setter skrivemål.

Månen
Fase 2

Hvile og trygghet

Merkur
Fase 3

Skriveteknikk

Mars
Fase 4

Skriv så det svir

Venus
Fase 5

Nytelse og lek

Jupiter
Fase 6

Vi tenker større

Saturn
Fase 7

Alt du trenger å vite om praktisk forfatterliv

Ofte stilte spørsmål

Kort svar: Ja. I åpningen av Heksesirkel får du hjelp til å velge et prosjekt som er riktig for stedet du befinner deg. Når du bare har "kløe" eller "trang" har vi et opplegg for hvordan gjøre Heksesirkel og finne ut hva du vil. Dette funker fenomenalt, MEN: Det krever at du går inn i Heksesirkel med et åpent sinn, og ikke friker ut etter to uker fordi du ikke har en idé til en bok ennå. Du må tåle å være lenge i det usikre, og i en prosess med øvelsene når du ikke har et definert prosjekt.

OH YES. Det står dedikasjoner til Ida Jackson på slutten av mang en forsinket, men nå innlevert masteroppgave. Heksesirkel vil både gi deg en struktur for å gjennomføre og verktøy som får deg til å skjønne hvorfor du har utsatt og kjørt deg fast.

Selvfølgelig! Vi har en stor ateist-kohort! Du må bare leve med at ryggraden i Heksesirkel er tarot og astrologi, og at Ida kaller inn guidene sine når hun holder foredrag. Det er en fordel å være fleksibel på det åndelige rammeverket, men du må ikke tro på noe for å være med.

Ja, det kan det. Den digitale strukturen gjør at du kan flette og tilpasse Heksesirkel rundt ditt liv + at du får verktøy til å rydde i eget liv, som gir mer tid til det du vil.
MEN! Du er eksperten på egen energi og arbeidskapasitet. Bare du kan vite om det vil GI energi å ta Heksesirkel mens livet står på hodet, eller om det vil ta energi. Så din første Heksesirkeløvelse er herved å kjenne ordentlig etter.

Hele Heksesirkel er lagt opp til at du skal kunne ta det under dekknavn; vi har hatt mang en prestisjetund deltager vi har holdt 100% hemmelig. Velg deg et alias og hopp inn!

Alle politiske farger er velkomne! Men du må tåle snakk om patriarkatet, kapitalismen, abelismen og rasisme her.

Vi bruker Kajabi, Circle, Zoom og Odoo for våre leveranser. Vi stiller ingen krav til hva slags programvare du benytter til å skrive.

Lytt til disse tre podcastene fra det gratis lanserings-skriveverkstedet vårt, Sort Messe. Det gir et godt inntrykk av hvordan "selve" Heksesirkel er: https://open.spotify.com/show/4xBCvDZlp0AzfCwdnuv1Sk

6oo tidligere elever skriver fremdeles hver dag!
Hør hva deltakerne våre sier om Heksesirkel!

Ikke gå glipp av neste skrivekurs!

Vi åpner skrivekursene våre for påmelding noen få ganger i året!

Meld deg på lista, så får du vite når neste runde kommer!

    Les personvernserklæringen vår.