WTF er en Mastermind?

En mastermind er et ledet nettverk der du får det beste av alle verdener: Coaching, lederutvikling, konsulenttjenesterog kurs under ett + nye venner som driver med det samme som deg. 

Det gjør at du kan få mer hjelp for mindre penger, samtidig som du  lærer raskere. Er du ny bedriftseier eller har stått på stedet hvil? En Mastermind er den raskeste og morsomme måten å få hjelp på.

Er du klar til å vokse?

Når du gjør alt - eller nesten alt - i bedriften din, har den ikke en daglig leder.

Den er også en sykkelulykke unna å opphøre.

Det føles enklere å gjøre alt selv enn å sette bort oppgaver, men det er bare fordi du ikke har lært de to viktigste ferdighetene en gründer trenger:

Delegering og organisasjonsbygging.

Ledere bygger ledere.

Jeg er klar! - Søk her

Studio Jacksons mastermind består av fire komponenter:


 
Inspirasjon med Ida Jackson: Pangstart-påfyll der du får viljestyrke og intiativ enten du vil eller ei. Du får 20 min felles mandagsmøte med Ida Jackson hver uke + en månedlig samling på zoom.


Felles rådgivning med Studio Jackson: Hva er en god stillingsinstruks? Hvordan bør forholdet kontrakt og personalhåndbok være? Hvordan henger HR og GDPR sammen? I rådgivningstimene lærer du ikke bare hva du "burde" gjort, men hva du kan gjøre idag. Du er sjefen, vi vet du har dårlig tid. Du får en samling på Zoom i mnd + tilgang til Studio Jacksons (voksende) kursbibliotek, skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Dette inkluderer malverk til kontrakter og avtaler, som gjør at du sparer ukesverk på hver papirarbeids-milepæl.

Felles coaching med Studio Jackson-coacher: Hvis du er inspirert, vet hva du skal gjøre og likevel står fast? Da er det på tide med coaching for å løsne sperrene. Vi vet du blir kaldsvett når det står "ny meldt i Altinn", men vi har gode nyheter til deg: Å bli glad i papirarbeid er en av jobbene vi gjør i coaching. Du får to gruppe-coachinger i måneden der du kan få hot seat og jobbe direkte med sperrene dine.

Felles nettverking med Ida Jackson: Vi treffes analogt en gang i måneden i Oslo for hemmelige samtaler (som det ikke blir opptak av), samt Preik&Proto: En uformell scene der deltakerne kan vise frem lure ting de har gjort i bedriften sin siden sist, så vi alle kan lære av hverandre.
 

Mellom samtalene, holder vi kontakten i en lukket Slack-kanal, der du får svar innen 48 timer.

Dette gjør at du kan bevege deg raskt, få hjelp fra andre og få deltatt aktivt - uten at du må jobbe deg i hjel.

Kriterier


Omsetning

Du må ha omsatt for mer enn 1 million kroner i selskapet ditt i fjor (Jepp, salgsinntekt; ikke støtte, investormidler eller lån fra eier).

Eierskap

Du må være den største eieren og daglig leder i selskaet ditt. Det kan ikke være noe moderselskap du må spørre om lov til å bli med. (Eier du 50/50 med noen? Søk, så tar vi en realitetsbehandling)

Organisasjonsform

Du må ha AS, eller være i ferd med å etablere AS.

Forretningsplan

Du må ha en forretningsmodell som handler om å selge produkter og tjenester til ekte kunder. Dette er ikke en Mastermind for deg som f.eks. skal bygge en app og gå i minus i tre år.Politisk

Alle kjønn er velkomne, men det er greit å vite at vi er en feministisk, skeiv, foreldrevennlig og snål mastermind. Ikke søk om du blir støtt av at det blir mye amming og politikk i tillegg til business-preiket ditt.

Lovlydig

Du må være klar til å følge norsk lov, norsk arbeidsmiljølov, og jobbe aktivt for et bedre arbeidsliv. Vi vil ikke høre syting over hvor mye enklere alt hadde vært hvis du bare kunne etablert deg i USA og sparket folk på dagen.
Vi er ikke bare politisk uenige med deg, vi mener at du aldri på ordentlig har fylt ut et IRS-papir. Gudinnen velsigne Altinn.

Komersiell

Du må være en komersiell virksomhet som sikter på profitt. Det betyr at frivillige organisasjoner og sosiale entreprenører som har som mål å gå i null ikke kan søke. (Vi anbefaler sterkt å gå i pluss).

Vårt mål for deltakerne:

Å skape minst to nye arbeidsplasser og to nye frilansjobber i hvert selskap som blir med

Øke antallet synlige, kvinnelige gründere i norsk offentlighet

Endre maktbalansen i næringslivet gjennom flere kvinnelige gründere

Søk her